Administratiekantoren

Door de steeds ingewikkelder wet- en regelgeving met betrekking tot  de salarisadministratie is het voor Administratiekantoren  nauwelijks meer rendabel om de salarisadministratie van haar klanten te voeren. 

De tijd die geïnvesteerd moet worden in het up to date houden van de kennis en het uitvoeren van diverse controles en regels  neemt enorme vormen aan.  Daarom heeft Loonexperts een aparte afdeling  voor het voeren van salarisadministraties van Administratiekantoren. Een groot aantal Administratiekantoren hebben inmiddels zorgeloos de salarisadministraties van haar klanten bij ons ondergebracht.

Uiteraard blijft u als Administratiekantoor altijd de  beheersing houden over de salarisadministraties.  U bepaalt hoe de salarisadministratie gevoerd wordt onze Loonexperts zorgen er voor dat het correct gebeurt en alle regels en mogelijkheden in acht worden genomen.

Ook heeft u alle vrijheid om aan te geven hoe u de salarisadministratie gevoerd wil hebben. Wilt u dit uit naam van uw Administratiekantoor of verzending door ons uit uw naam of toch liever de gegevens digitaal ontvangen om zelf te verzenden. Alles is mogelijk. U bepaalt.

Om de kosten hoeft u het niet te laten. Loonexperts heeft de laagste prijs voor het voeren van salarisadministraties voor Administratiekantoren.

Als u overweegt de huidige wijze waarop uw personeels- en salarisadministratie wordt gevoerd aan te passen om redenen van kwaliteit en/of continuïteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veel Administratiekantoren gingen u voor om de salarisadministratie zorgeloos aan ons uit te besteden.

Wilt u de mogelijkheden voor uw Administratiekantoor eens bespreken of een op maat gemaakte offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.